Conferentie: georganiseerd door de Boeddhistische therapie: “Van Mindfulness naar Heartfulness”

Conferentie: georganiseerd door de Boeddhistische therapie: “Van Mindfulness naar Heartfulness”

The Fascia College en BFmdb nemen deel aan de grensverleggende conferentie: “Boeddhistische therapie: Van Mindfulness tot Heartfulness”

Op 8,9 en 10 september 2017 organiseert ‘The International Zen Therapy institute’ (ITZI) in ‘De Oude Abdij’ te Drongen een conferentie “Boeddhistische therapie: Van Mindfulness tot Heartfulness”
ITZI zet zich vooral in voor het exploreren van het veld van mededogende actie via therapie en via het geëngageerd Boeddhisme.

Dit transdisciplinair congres tast de grenzen af van de psychotherapie, het boeddhisme en de Mindfulness. Er wordt ook gezocht naar het domein waarin de creatieve interactie tussen deze verschillende terreinen zich afspeelt om vanuit deze interactie de grenzen te verruimen. Daarbij zullen de Fasciatherapie/somato-psychopedagogie een sleutelrol innemen.

Een boeiende sprekerslijst zal bestaan uit onder andere Boeddhistische leraren, psychotherapeuten, fasciatherapeuten/somato-psychopedagogen en mindfulness-begeleiders.
Er is ook een panelgesprek voorzien waarin Paul Sercu, Edel Maex en David Brazier, het onderwerp ‘heartfulness’ zullen uitdiepen.
Klik hier voor de sprekerslijst.

Door deel te nemen aan de workshops binnen de verschillende disciplines kan het een rijke ervaringsgerichte kennismaking worden.
Fasciatherapie/somato-psychopedagogie werden als persoonsgerichte therapievormen geselecteerd om ook een workshop te verzorgen.

Wil je meer weten over deze originele en leerrijke conferentie? klik dan hier: www.itziconference.eu.

Wens je deel te nemen? Inschrijven kan http://register.itziconference.eu/
Een early bird tarief is voorzien tot 1 mei 2017

We hopen je te mogen ontmoeten op deze conferentie.
ZOEK EEN THERAPEUT
POSTCODE - STAD - PROVINCIE
Details
 • Doelpubliek

  Al de geïnteresseerden

 • Locatie

  Drongen, Oude Abdij

 • Datum

  08-09-2017 tem 10-09-2017

 • Registratie open tem

  00-00-0000

Inschrijven niet mogelijk via de website.
Close

Menu