Gratis praktijkavond: De meerwaarde van PP voor een klare en duidelijke communicatie

Tijdens deze infodag kom je niet alleen meer te weten over de Perceptieve Pedagogie zelf en de theoretische en praktische inhoud van de opleiding die in het najaar van start gaat...

... maar maak je ook op een actieve manier kennis met de verschillende strategieën die toegepast worden binnen de methode (manuele begeleiding, de sensoriële beweging, de sensoriële introspectie, het gesprek en het logboek).

Communicatie, een van de belangrijkste en meest frequente activiteiten in je leven verloopt dikwijls stroef of mank. De misverstanden en verkeerde besluittrekkingen die daaruit kunnen voortvloeien, hebben soms verstrekkende gevolgen voor jou en dit zowel binnen je familiale als professionele context. Soms ben je niet duidelijk in wat je zegt of hoor je niet wat de andere bedoelt.
Klaar en duidelijk communiceren is zowel de ander begrijpen als zelf begrepen worden terwijl je je gesprekspartner in zijn waarde laat en blijft respecteren. Om dit te bereiken is een goed contact met jezelf onontbeerlijk. Wie zich goed voelt communiceert immers beter. Je behoudt je stabiliteit en je kunt je toch door de andere laten raken, onontbeerlijk om echt te luisteren.
De perceptieve pedagogie helpt je dit stabiele en rijke contact met jezelf, je embodied presence, te ontwikkelen waardoor je communicatie niet alleen duidelijker wordt maar ook op een veel dieper niveau zal plaatsvinden.
ZOEK EEN THERAPEUT
POSTCODE - STAD - PROVINCIE
Details
 • Doelpubliek

  iedereen die geïnteresseerd is in de Perceptieve Pedagogie (ook toegankelijk voor niet-kinesitherapeuten)

 • Locatie

  Temse, Oeverstraat 13

 • Datum

  28-09-2015 tem 28-09-2015

 • Prijs

  Gratis

 • Tijdstip

  19u-22u

 • Max. Inschrijvingen

  20

 • Registratie open tem

  27-09-2015

Close

Menu